Pogoji poslovanja

Kontakt

Spletno trgovino www.tisk-nalepk.si upravlja podjetje

Amiol2, trgovina in storitve, d.o.o.

Ljubljanska cesta 7

3000 Celje

 • Davčna številka: SI90508971
 • Matična številka: 8420041000
 • Osnovni kapital: 7500,00 €
 • Datum vpisa: 16.04. 2019
 • SRG številka: 2019/19528
 • TRR  : SI56 1010 0005 7677 165   Intesa Sanpaolo d.d.

 Vsa vaša vprašanja nam lahko sporočite preko elektronske pošte narocila@tisk-nalepk.si. Za vas smo, od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00, dosegljivi tudi na telefonski številki  051 720 526.

Način naročanja

Naročilo lahko izvedete na spletni strani www.tisk-nalepk.si , z naročilom na e-pošte narocila@tisk-nalepk.si ali telefonske številke 051 720 526.

 

Naročanje preko spletne trgovine:
1. Izberite izdelek, določite model, barvo in velikost izdelka.
2. Vpišite količino izdelkov in vnos potrdite s pritiskom na gumb V košarico.
3. Izbrane izdelke lahko kadarkoli pregledate v zavihku Košarica.
4. Ko želite nakup zaključiti, kliknete gumb Nakup. Še enkrat preglejte naročilo in ga potrdite.
Program bo od vas zahteval vse potrebne podatke za pošiljanje naročila, e-naslov in telefon, ki ju bomo uporabili v primeru, da bomo glede vašega naročila potrebovali dodatne informacije.
5. Hranjenje podatkov: podatki o vašem naročilu bodo v shranjeni v sistem e-trgovine tisk-nalepk.si
Pogodba (račun) bo priložena naročenim izdelkom v pisni obliki.
Vaše podatke bomo uporabili zgolj za obveščanje o statusu naročila in za pošiljanje.
6. Rok obdelave naročila: Vaše naročilo bo obdelano v 3 delovnih dneh.
Če si med obdelavo naročila premislite, nam bo čim prej javite in naročilo bomo popravili.

Cene

Vse cene navedene na spletnem naslovu www.tisk-nalepk.si so v evrih. DDV ni obračunan v skladu s 1.odstavkom 94.člena ZDDV (firma ni davčni zavezanec). Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o Potrditvi prejema naročila), razen v primerih ko ponudnik z razlogom zavrne naročilo v največ 48 urah, med delovnim časom – vsak delovnik med 8.00 in 17.00). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca. Ponudnik ima možnost odstopa od pogodbe s stranko le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitno napako se opredeli bistvene lastnosti predmeta in vse zmote, ki se po običajih v prometu ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih ponudnik v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Sklenjena pogodba (naročilo oziroma račun) med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Amiol2 d.o.o.. Registiranim kupcem je sklenjena pogodba (naročilo) na voljo tudi v elektronski obliki v uporabniškem profilu (Moj račun). Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe tudi z zahtevo po elektronski pošti na naslov  www.tisk-nalepk.si ali po telefonu  051 720 526.

Plačilo in dostava

Izdelke kupljene v spletni trgovini www.tisk-nalepk.si.si boste plačali po povzetju – torej dostavni službi, ko vam ta dostavi naročeno blago. Strošek pošiljanja je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,90€  po pošiljki. Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia Predvideni rok dobave za vsa naročila je od 1 do 3 delovne dni od dneva oddaje naročila.

Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLSPaketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov (info@gls-slovenia.com). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.Seznam Paketnih trgovin in Paketomatov se nahaja na spodnji povezavi: Lokacije Paketnih trgovin in Paketomatov.Ob nakupu nad 50€ je dostava po Sloveniji brezplačna.

Predvideni rok dobave za vsa naročila je od 1 do 3 delovne dni od dneva oddaje naročila. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, je to označeno na spletni strani. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko kontaktnih podatkov, ki ste jih posredovali ob oddaji naročila. Preden pošiljko oddamo dostavni službi, lahko spremenite naslov za dostavo, ki ste ga navedli ob oddaji naročila tako, da nam novi naslov za dostavo sporočite na elektronski naslov  info@tisk-nalepk.si. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki ste jo navedli ob oddaji naročila. Dostavna služba vas bo poklicala na to številko, v kolikor ne boste dosegljivi na naslovu navedenem za dostavo.

Osebni prevzem

Osebni prevzem je možen od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 na sedežu podjetja v Celju na Ljubljanski cesti 7. Za osebni prevzem priporočamo predhodno najavo na GSM 051 720 526, da vam pravočasno pripravimo želene izdelke. V izjemnih primerih, ko izdelke nujno potrebujete še isti dan, se lahko dogovorimo tudi za prevzem izven delovnega časa. Naročilo, ki bi ga želeli osebno prevzeti lahko oddate tudi preko telefonske številke 051 720 526. elektronskega naslova  narocila@tisk-nalepk.si  ali preko spletne trgovine. Če naročilo oddajate preko spletne trgovine, v postopku oddaje naročila (pri izbiri dostave) izberete “Osebni prevzem”. V najkrajšem možnem času po prejemu naročila vas bomo poklicali na telefon, ki ga boste navedli pri oddaji naročila in se z vami dogovorili za optimalni termin za prevzem izdelkov. Plačilo izdelkov, ki jih želite osebno prevzeti, je možno v gotovini ob prevzemu le teh ali po predračunu še pred prevzemov izdelkov. Če želite, da vam pripravimo predračun, nas prosimo pokličite na telefonsko številko 051 720 526.

Odpoved od pogodbe

Uporabnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima po 43.č členu Zakona o varstvu potrošnikov pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga, ponudniku preko elektronskega naslova narocila@tisk-nalepk.si sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.Obrazec za odstop od pogodbe najdete tukaj. Odpoved od pogodbe ni možna tudi za izdelke, ki so bili narejeni posebej za naročnika in po njegovih navodilih. Edini strošek, katerega mora poravnati potrošnik v primeru odstopa od pogodbe, je strošek vračila blaga.   Vrnitev naročenega blaga v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe. Blago ki je predmet vračila, v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe pošljte na naslov: Amiol2 d.o.o., Ljubljanska cesta 7, 3000 Celje  .  K pošiljki mora obvezno biti priložen tudi račun in vso morebitna pripadajoča dokumentacija, ki ste jo prejeli ob prevzemu blaga. Vračilo kupnine bo izvedeno nemudoma oziroma najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

Pred vračilom blaga, nas prosimo o vračilu obvestite na  narocila@tisk-nalepk.si  ali na telefon 051 720 526 , da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila.

 

Stvarna napaka

Seznanitev z odgovornostjo za stvarne napake:
Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve. Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.Prodajalec mora v roku 8 dni izpolniti potrošnikov zahtevek, če napaka ni sporna. Če je napaka sporna, mora v enakem roku pisno odgovoriti ter podati obrazložitev s katero se lahko razbremeni svoje odgovornosti. Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

Odveza odgovornosti

Upravljalec spletne trgovine, podjetje Amiol2 d.o.o., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.tisk-nalepk.si. Kljub temu, se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da upravljalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo upravljalec kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega blaga. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov  narocila@tisk-nalepk.si ali po telefonu na številko 051 720 526.

Upravljalec ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Upravljalec se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, a je vse fotografije potrebno jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Upravljalec si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Upravljalec ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Možnost izvensodnega reševanja potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Amiol3 d.o.o., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi TUKAJ.

Pomoč in dodatna vprašanja

Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo preko elektronske pošte  narocila@tisk-nalepk.si  ali na telefonski številki 051 720 526, od ponedeljka do petka med 9:00 in 17:00 uro.

Amiol2, trgovina in storitve, d.o.o.

Gosposka ulica 9

3000 Celje

 • Davčna številka: SI90508971
 • Matična številka: 8420041000
 • Osnovni kapital: 7500,00 €
 • Datum vpisa: 16.04. 2019
 • SRG številka: 2019/19528
 • TRR  : SI56 1010 0005 7677 165    Intesa Sanpaolo d.d.

Pogoje pogoje si lahko prenesete tukaj.